Vi anordnar båtturer, transporter och båttaxi i området kring Marstrand, Göteborg, Stenungsund, Käringön. Läs mer om våra vanligaste turer längre ner.

Önskar ni en skräddarsydd tur till Hamneskär och Heidenstamfyren Pater Noster, genom Albrektsunds kanal eller till någon av de andra trevliga öarna strax norr om Marstrand? För er som önskar ett fartfyllt tempo arrangerar vi även ribbåtsturer. Återkom med er förfrågan eller klicka på knappen bredvid så kontaktar vi er och skickar lämpliga förslag. Vi har samlat våra vanligaste turer lite längre ner med mer information!

Båt #Blue Lobster

Viknes 1030, 10,96*3,42 m, utrustad med avancerad navigationsutrustning och radar.

Kommentar: Vårt bekväma alternativ för skärgårdsturer, transporter eller varför inte en dagskonferens? Blue används även för burfiske.

Båt #Västerhav

Stigfjord 37, 11,4*4 m, utrustad med avancerad navigationsutrustning och radar.

Kommentar: Speciellt framtagen för spö- & burfiske, Västerhav är det trygga valet för transporter till havs.

Säkerhetsutrustning

Livbåt, flytvästar, flytoveraller, dubbla VHF (DSC), E-pirb m.m.

Certifikat

Högfartscertifikat, maskinbefäl klass 8, sjöbefäl klass 8.

Skärgårdstur

Båt #Blue Lobster

Njut av havsluften och vackra vyer medans vår skeppare guidar er mellan kobbar och skär. Under färden kommer du att få se många vackra öar och kända platser, oftast dyker det upp gott om nyfikna sälar att beskåda på turen. Under turen får ni även lära Er öppna Ostron!

Båttaxi / Båttransport

Båt #Blue Lobster & #Västerhav

Är ni ute efter en säker, trygg och bekväm Taxibåt? Kunna sitta bekvämt inomhus? Eller en transport av olika ting? Vi har lång erfarenhet från den ombonade turen till den robusta transporten, läs mer för priser och information.

Bröllopspar & Festligheter

Båt #Blue Lobster

Vill ni komma ut för att ta dem perfekta bröllops fotografierna eller enbart en privat, ombonad och lyxig transport? Då är vår båt #Blue Lobster perfekt för Er! Vädersäkrad för regnet eller öppna upp det automatiska taket för att släppa in solstrålarna? Tryck på läs mer för mer information!

Sjöbegravning / Urnsättning

Båt #Blue Lobster & #Västerhav

Det bekväma och ombonade valet av båt när du planerar en sjöbegravning eller urnsättning. Ombord #Blue Lobster sitter alla skyddade i sofforna på akterdäck eller inomhus i salongen.

Sälsafari

Båt #Blue Lobster & #Västerhav

Är ni ett en familj eller ett sällskap som verkligen vill få möjlighet att komma nära våra nyfikna sälar? Då är detta turen för Er!