Hummerfiske

På västkusten är höstens hummerfiske en mycket gammal tradition, för bohusläningen är hummerfisket lika viktigt som älgjakten är för norrlänningen. Det spännande hummerfisket startar första måndagen efter 20 september och pågår fram till sista december. Vi fiskar i vattnen kring Marstrand, västkustens pärla, på jakt efter havets svarta guld. Varför inte kombinera ert hummerfiske med en hummersupé och övernattning? Ett perfekt koncept till konferensen eller er kickoff. Välj och vraka bland våra olika paket nedan.

Hummerfiske

Måndagen efter den 20 september startar jakten på havets svarta guld. Upplev något de flesta bara hört talas om!

Fiska och tillaga er egen fångst

Följ med oss ut på hummerfiske, tillaga och avnjut en hummersupé i vår lokal, Marstrands sjöbod, belägen i gamla fiskhamnen.

Hummerfiske och skaldjursbuffé med 1/2 hummer i Sjöboden

Följ med oss ut på hummerfiske, avnjut därefter en riklig skaldjursbuffé med nykokt hummer i vår lokal, Marstrands sjöbod, belägen i gamla fiskhamnen.

Hummerfiske med middag

Måndagen efter den 20 september startar det årliga hummerfisket. Fiska hummer med oss och ät den sedan på någon av Marstrands restauranger.

Hummerfiske, middag och boende

Måndagen efter den 20 september startar det årliga hummerfisket. Fiska hummer med oss och ät den sedan på någon av Marstrands restauranger. Vill ni utöka ert äventyr ännu mer, passa på att övernatta på ett utav Marstrands hotell.