Måndagen efter den 20 september startar det årliga hummerfisket. Fiska hummer med oss och ät den sedan på någon av Marstrands restauranger. Vill ni utöka ert äventyr ännu mer, passa på att övernatta på ett utav Marstrands hotell

Ett äventyr i tre delar. Börja dagen med hummerfiske runt Marstrand och njut av den fantastiska bohuslänska skärgården.
Våra erfarna fiskare guidar er mellan västkustens kobbar och skär. Det är ni som står för fisket med allt vad det innebär; drar upp tinor för hand, vittjar burar, agnar om och sätter tillbaka i havet igen. Därefter avnjuter ni en välsmakande hummermiddag på en av Marstrands härliga krogar. Ni övernattar på ett utav Marstrands hotell, kanske i kombination med en spaupplevelse. Njut av ett glas vin i bubbelpoolen och blicka ut över hamnen.

Varför inte förgylla upplevelsen med att även koka er fångst direkt på bryggan och äta med lätta tillbehör och ett glas vin? Se mer under tillval

Start

Måndagen efter 20 september – sista december

Ordinarie turer

Fredag, lördag och söndag, kl 08.30 och kl 12.30 om inget annat anges. Vi genomför givetvis turer på förfrågan både för företag samt privatpersoner alla dagar.

Pris

Från 2 745 kr/ p

Ingår

Varma flytoveraller/oljeställ, handskar
Fika
Hummermiddag
Boende i dubbelrum
Personansvarsförsäkring
Tidsåtgång: Heldag
Antal: 2-50 personer

Tillval

Koka hummer på bryggan i anslutning till Marstrands sjöbod, detta är en unik och personlig upplevelse. Vi avslutar koket med en halv ljummen hummer och lättare tillbehör. I priset ingår även en ostronöppning.
Bokningsbart Lördagar 11:15 hela oktober*
595 kr/p ink en halv hummer.

*Grupper om minst 8 gäster på förfrågan hela säsongen