Skaldjursfiske

Följ med oss ut på ett spännande skaldjursfiske på västkusten i området runt Marstrand och dess fantastiska fiskevatten.
Krabb och kräftfiske kan bedrivas i princip året om och det är ni själva som står för arbetet ombord under ledning av våra erfarna fiskare. Varför inte kombinera ert fiskeäventyr med att koka fångsten direkt när ni kommer iland på bryggan? Tillred skaldjuren tillsammans och skapa en kulinarisk upplevelse som ni sent ska glömma. Passa på att övernatta på något av Marstrands trevliga hotell och ta ett morgondopp. Allt går att genomföra efter era önskningar. Se nedan för våra olika erbjudanden.

Skaldjursfiske

Var med och fiska havets salta läckerheter under vägledning av våra erfarna fiskare. Vi fiskar både kräftor och krabba med bur i vattnen runt Marstrand. En oslagbar fiske-och naturupplevelse!

Fiska och tillaga era egna skaldjur

Starta dagen med skaldjursfiske för att sedan tillaga och avnjuta en trerätters meny med inspiration från havet. Tillsammans med vår professionella kock, kokar och tillagar ni era nyfångade skaldjur och skapar ett kulinariskt mästerverk och inte minst en oförglömlig matlagningskväll.

Skaldjursfiske och skaldjursbuffé i Sjöboden

Starta dagen med skaldjursfiske för att sedan avnjut en riklig skaldjursbuffé med (om fångsterna är goda) nykokta skaldjur i vår lokal, Marstrands sjöbod, belägen i gamla fiskhamnen.

Skaldjursfiske med middag

Krabb och kräftfiske under dagen följt av skaldjursmiddag på kvällen på någon av Marstrands trevliga restauranger.

Skaldjursfiske, middag och boende

Utöka ert skaldjursäventyr genom att äta middag på någon utav Marstrands krogar och passa på att övernatta på fantastiska Marstrand. Varför inte spendera dagen efter i spa:t eller vandra runt ön?