Starta dagen med skaldjursfiske för att sedan tillaga och avnjuta en trerätters meny med inspiration från havet

Tillsammans med vår professionella kock, kokar och tillagar ni era nyfångade skaldjur och skapar ett kulinariskt mästerverk och inte minst en oförglömlig matlagningskväll.

Då ni halat in och vittjat alla tinor beger vi oss in mot land och vår lokal, Marstrands sjöbod. På bryggan möts ni av vår kock som serverar ett både välkylt och välförtjänt glas vin. Gemensamt förbereder ni och kokar fångsten från dagens fisketur, vilken sedan blir middagens huvudingrediens.

Kocken delar in er i mindre grupper och ni tar hand om middagens olika delar, förrätt, varmrätt samt dessert. Ni får lära er hur man hanterar skaldjur, smaksätter och tillreder för absolut bästa resultat.
Under kvällen finns det gott om tid att mingla då allt sker i samma matlagningslokal.
Vad kan vara bättre efter en dag till sjöss än att äta sin fångst? En oslagbar kväll tillsammans med vänner eller kollegor!

Är ni intresserade av att hyra vår lokal för egna kalas eller tillställningar?
Läs mer på Hyr vår lokal/Marstrands sjöbod

Period

Mars-augusti

Ordinarie turer

Fredag, lördag och söndag, kl 09.00 och kl 13.00 om inget annat anges
Vi genomför givetvis turer på förfrågan både för företag samt privatpersoner alla dagar.

Pris

1895 kr/p ex moms
2000 kr/p ink moms
Dryck tillkommer

Ingår

Varma flytoveraller/oljeställ, handskar
Fika
Personansvarsförsäkring
Tidsåtgång: 2-3 timmar
Antal: 10-50 personer

Tillval

Koka hummer på bryggan i anslutning till vår egna lokal, Marstrands sjöbod, 395 kr/p ex moms. Gäller enbart grupper om minst 8 personer, en halv hummer/p
Ostron och bubbel på bryggan, 249 kr/p ex moms
Lunch, från 130 kr/p ex moms