Sjöboden

Belägen i Marstrands gamla fiskhamn med havet och bryggan utanför dörren, enkelt att lägga till med båt och nära till parkering.
Ni väljer själva om ni vill ha med er egen mat att tillreda i vårt fullt utrustade kök. Vill ni inte stå för matlagningen går det utmärkt att använda vår catering – allt är möjligt för att skapa en lyckad dag eller kväll tillsammans.

Från 10-25 sittande middagsgäster, upp till 45 personer för mingel.

Nedan följer en del paket som vi erbjuder grupper, både privat och företag.

Kräftskiva i Sjöboden

Samla vänner eller kollegor tillsammans för en RIKTIG kräftskiva hos oss! Avnjut en skaldjursbuffé med nykokta skaldjur i vår lokal, Marstrands sjöbod

Skaldjursbuffé i sjöboden

Avnjut en skaldjursbuffé med nykokta skaldjur i vår lokal, Marstrands sjöbod

Matlagningskväll

Tillaga och ät en trerätters meny tillsammans med vänner eller kollegor i vår lokal, Marstrands sjöbod, belägen mitt i Marstrands gamla fiskhamn.

Fiska och tillaga era egna skaldjur

Starta dagen med skaldjursfiske för att sedan tillaga och avnjuta en trerätters meny med inspiration från havet. Tillsammans med vår professionella kock, kokar och tillagar ni era nyfångade skaldjur och skapar ett kulinariskt mästerverk och inte minst en oförglömlig matlagningskväll.

Hyr vår lokal Marstrands sjöbod

Marstrands sjöbod lämpar sig för er som vill fira något eller bara äta en trevlig middag tillsammans, lokalen går att anpassa efter just ert event. I lokalen finns fullt utrustat kök och möbler för middagsservering.