Följ med oss ut på hummerfiske, var med och koka fångsten och därefter ät en skaldjursbuffé med nykokt hummer i vår lokal, Marstrands sjöbod, belägen i gamla fiskhamnen

Tillsammans med oss samlas vi efter fisket på bryggan utanför vår fina lokal i Marstrands gamla fiskhamn, ni får vara med och koka den nyfångade hummern och lägger den sista pusselbiten på vår rikligt uppdukade skaldjursbuffé.

Då ni vittjat alla tinor sätter fiskebåtarna kurs mot Marstrands sjöbod. Där kliver ni iland på bryggan och får ett varmt välkomnande med kokande grytor, redo att tillaga er färskt fångade hummer. Med gemensamma ansträngningar förbereder ni och kokar era humrar själva, givetvis med vår handledning, vilket sedan blir middagens huvudingrediens.

Vad kan vara bättre efter en dag till sjöss än att äta sin egna fångst? Det blir med största sannolikhet en oslagbar kväll tillsammans med vänner eller kollegor!

Ni kan även hyra vår lokal för egna kalas och tillställningar, läs mer under Hyr vår lokal/Marstrands sjöbod

Start

Måndagen efter 20 september – sista december

Ordinarie turer

Fredag, lördag och söndag, kl 09.00 och kl 12.30 om inget annat anges. Vi genomför givetvis turer på förfrågan både för företag samt privatpersoner alla dagar.

Pris

Från 2595:- /pp inkl. moms

(Paket pris inkl. boende, från 3495:- /pp inkl. moms)

Minimum 10 debiterade gäster

Ingår

Varma flytoveraller/oljeställ, handskar
Dryck/Kaffe & Fika
Egen lokal för middag
Skaldjursbuffé med 1/2 hummer
Personansvarsförsäkring
Tidsåtgång: ca-6-7 timmar
Antal: 10-24 personer

Tillval

Lunch, från 135 kr/p
Ostronprovning på bryggan, 195 kr/p