Konferens i våra lokaler, Utsikten och Marstrands Sjöbod

Lägg er konferens på Marstrand i en unik miljö i hjärtat av Bohuslän, 50 min bilfärd från centrala Göteborg. I våra fullt utrustade konferenslokaler ett stenkast ifrån Marstrands havshotell i den gamla fiskhamnen konfererar ni ostört.
I Marstrands sjöbod har vi två olika lokaler. På nedre plan finns plats för upp till 24 personer i u-sittning. För den mindre gruppen så passar vår lokal på andra våningen perfekt och rymmer upp till 16 personer i styrelsesittning.
Vi serverar givetvis förmiddags och eftermiddagsfika, varför inte i solen på vår brygga, precis utanför dörren i direkt anslutning till havet. Önskar ni dessutom äta lunch hos oss går det att ordna. Alla nödvändigheter så som projektor, wifi, pennor, papper, frukt och godis finns på plats för en lyckad konferens.
Vill ni dessutom kombinera er konferens med övernattning, matlagningskväll, skaldjursfiske eller en middag på en utav Marstrands restauranger så tveka inte att fråga. Vi ser till att er vistelse blir en oförglömlig upplevelse! Välkomna till Marstrand.

Pris

349 kr/p ex moms
10p minimum debitering

Fika/st
45 kr/p ex moms

Ingår

Fullt utrustad konferenslokal